fbpx

computerhulp, computerondersteuning en services

Computerhulp aan huis

Heeft u problemen met uw desktop computer, laptop, tablet, printer, etc. of een vraag over de werking van software, etc.? Eric’s All In IT komt als u dat wilt, voor computerhulp aan huis. Hierdoor bent u niet onnodig tijd kwijt en zijn de diensten tegen een scherper tarief dan vele computer winkels aanbieden leverbaar.  Er worden binnen de provincies: Overijssel, Drenthe, Gelderland en Flevoland geen voorrijkosten berekent.

Voorbeelden van wat er zoal onder computerhulp aan huis valt:

  • Software matige foutmeldingen verhelpen.
  • Nieuwe computer/laptop/tablet installeren.
  • Printer installatie.
  • Component zoals een SSD inbouwen.
  • Virussen verwijderen.
  • Computer opschonen/versnellen.
  • Reparatie van computers en laptops. Hierover vindt u meer op de pagina computer reparatie.

Als u vragen heeft, kunt u die altijd stellen op de door u gewenste manier, zoals mail, telefoon, etc. Uw vraag zal ik dan z.s.m. beantwoorden.

Hoe het werkt:

Op het moment dat u computerhulp van Eric’s All In IT wenst neemt u contact op via de door u gewenste methode(zoals mail, telefoon, etc.). Er zal dan een intake volgen waarin uw wens of probleem in kaart wordt gebracht. Vervolgens bespreken we een prijs vooraf.  Zo komt u nooit voor een verassing te staan. Wel zo fijn, toch? Tot slot maken we een afspraak op de door u gewenste locatie. Ophalen en brengen kan ook indien u weinig tijd heeft.

Voor de prijzen kunt u terecht op de Tarieven pagina.  Voor een aantal veel voorkomende handelingen zijn er standaard prijzen benoemd. Dit is inclusief alles zoals word aangegeven, zonder het wel bekende addertje onder het gras.

Naast computerhulp aan huis, is computerhulp op afstand ook mogelijk. Dit kan handig zijn voor het geval u bijvoorbeeld alleen een vraag heeft, een stuurprogramma wilt laten installeren of softwarematige problemen heeft en daar niet per se ondersteuning op locatie nodig heeft. Kijkt u voor info op de pagina Computerhulp op afstand

Momenteel zijn allround IT-services zeer gewild. De vraag is groot.

Heeft u interesse neem dan zo snel mogelijk contact op.
Appen met Eric
1
Hi, kan je ergens hulp bij gebruiken?
Stel je vraag gemakkelijk via Whatsapp.
We helpen je graag😁