fbpx

Hi, ik ben Eric Otten. Sinds september 2016 voor mezelf begonnen onder de noemer Eric’s All-in IT. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, lever ik IT diensten in een persoonlijke sfeer. Voor het leveren van goede service werk ik samen met collega IT-ers. Samen garanderen werken we aan een uitgebreid service netwerk. Mijn doelgroep zijn vooral het MKB en ZZP-ers in de vorm van systeem/netwerk beheer en consultancy. Daarnaast lever ik computerondersteuning aan particulieren, verricht ik reparaties aan computers, laptops, servers, ed. en verzorg ik computer lessen voor bijvoorbeeld ouderen. Voor in de toekomst hoop ik een cloud platvorm en een webshop(met grote voorraad) te kunnen opzetten.

Mijn ervaring in de IT:

Na mijn laatst gevolgde opleiding Hogere Technische Informatica ben ik aanbeland in de winkel IT. Dit was in de vorm van een buitendienst functie en heb hierin ervaring opgedaan in de zin van server, netwerk, kassa, werkplek, pinautomaat beheer en ondersteuning. Dit heb ik meerdere jaren met groot plezier gedaan. Vervolgens ben ik bij opdrachtgevers als Rabobank, ProRail, Gemeente Utrecht en Conclusion aan de slag gegaan in de zin van systeembeheerder, technisch applicatiebeheerder en servicedeskmedewerker. Dit doe ik momenteel nog steeds, maar aangezien ik heel veel vrije tijd heb en meer wilde doen, ben ik voor mezelf begonnen.

Lijkt het u leuk om met me in contact te komen, stuur dan gerust een bericht.

Groet van,

Eric Otten

 Profiel foto van Eric Otten, oprichter van Eric's All in IT

 

Kantoor

Grote Voort 293A
8041 BL Zwolle

Openingstijden

M-V: 08:00 - 20:00
ZAT: 09:00 - 18:00
ZON:10:00 - 16:00

Toch liever bellen?

085 - 06 04 306

Share This