fbpx

Voor Cachet Stoffering hebben we zaken zoals; online werkplek, laptop reparatie, en wordpress website onderhoud uitgevoerd.Cachet Stoffering

Over de klant

 

Cachet Stoffering levert o.a. raamdecoraties, tapijt, laminaat en vinyl vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Ook leveren zij montage diensten aan bijvoorbeeld andere woonwinkels. Dit allemaal met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor ieders wens.

De businesscase

Voor een onderneming als deze is het snel kunnen reageren op klantvragen van groot belang. Potentiële klanten wensen een offerte graag snel te ontvangen. Data en mail moeten overal, op verschillende apparaten toegankelijk kunnen zijn. Kosten en kwaliteit moeten een goede balans hebben.

 

De opdracht

Voor Cachet Stoffering heeft Eric’s All-in IT de volgende opdrachten uitgevoerd:

Laptop reparatie. De eerste opdracht was het verhelpen van traag werkende laptops, het vervangen van een defecte harde schijf, en het weer toegankelijk maken van e-mail. Vanwege de prettige samenwerking, hebben we samen naar andere verbeterpunten gekeken.

Online werkplek, Migratie mailboxen en gebruikers data van eigen Mail en file server naar Office 365 in de cloud. Besparing op kosten door aankoop van server hardware en stroom verbruik gerealiseerd. Bestanden van gebruikers zijn nu overal veilig beschikbaar, mail is overal beschikbaar via webmail, Exchange/Outlook.

Verbeteren beveiliging. Op de werkplekken is een anti-virus oplossing van Kaspersky uitgerold, zodat virussen en andere kwaadaardige software minder kans heeft. Daarbij zijn de mobiele werkplekken van versleuteling voorzien. Hierdoor kan bij diefstal geen data worden gelekt. Middels een VPN kan er veilig met mobiele (Wifi) hotspots worden verbonden. Ook is een verbetering op het gebied van backups doorgevoerd.

Modernisering werkplekken en migratie van Windows 7 naar 10 met Office 365.  Met als doel een mobiele online werkplek ingericht. Kans op verstoringen is hierdoor aanzienlijk afgenomen. Tevens zijn de werkplekken hierdoor weer klaar voor de toekomst.

-Website onderhoud. Cachet Stoffering heeft een WordPress website laten maken. Voor de website https://www.cachet-stoffering.nl/ voert Erc’s All-in IT op afroep onderhoud uit.

Ondersteuning avonden en weekenden. Bij Eric’s All-in IT geloven we dat medewerkers veel IT zaken zelf kunnen door juiste instructies en hulpbronnen. Voor het geval dit niet voldoende is, zijn we tot ’s avonds laat, in het weekend en op feestdagen bereikbaar.

 

Appen met Eric
1
Hi, kan je ergens hulp bij gebruiken?
Stel je vraag gemakkelijk via Whatsapp.
We helpen je graag😁