fbpx
Woningstofferingonline.nl

Woningstofferingonline.nl

Voor woningStofferingonline hebben we zaken zoals; online werkplek, laptop reparatie, en wordpress website onderhoud uitgevoerd.Woningstofferingonline.nl

 

Over de klant

Woningstofferingonline.nl is een webshop op het gebied van raamdecoraties, tapijt, laminaat en vinyl vloeren van hoogwaardige kwaliteit.
Woningstofferingonline.nl is onderdeel van Cachet Stoffering.

De businesscase

Voor een onderneming als deze is het snel kunnen reageren op klantvragen van groot belang. Kosten en kwaliteit moeten een goede balans hebben.
Online bestellingen moeten makkelijk en vlot verlopen.

 

De opdracht

Voor Woningstofferingonline.nl heeft Eric’s All-in IT de volgende opdrachten uitgevoerd:

-Website beheer. Cachet Stoffering heeft een WordPress website laten maken. Voor de website https://Woningstofferingonline.nl voert Erc’s All-in IT op afroep onderhoud uit.

 

Cachet Stoffering

Cachet Stoffering

Voor Cachet Stoffering hebben we zaken zoals; online werkplek, laptop reparatie, en wordpress website onderhoud uitgevoerd.Cachet Stoffering

Over de klant

 

Cachet Stoffering levert o.a. raamdecoraties, tapijt, laminaat en vinyl vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Ook leveren zij montage diensten aan bijvoorbeeld andere woonwinkels. Dit allemaal met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor ieders wens.

De businesscase

Voor een onderneming als deze is het snel kunnen reageren op klantvragen van groot belang. Potentiële klanten wensen een offerte graag snel te ontvangen. Data en mail moeten overal, op verschillende apparaten toegankelijk kunnen zijn. Kosten en kwaliteit moeten een goede balans hebben.

 

De opdracht

Voor Cachet Stoffering heeft Eric’s All-in IT de volgende opdrachten uitgevoerd:

Laptop reparatie. De eerste opdracht was het verhelpen van traag werkende laptops, het vervangen van een defecte harde schijf, en het weer toegankelijk maken van e-mail. Vanwege de prettige samenwerking, hebben we samen naar andere verbeterpunten gekeken.

Online werkplek, Migratie mailboxen en gebruikers data van eigen Mail en file server naar Office 365 in de cloud. Besparing op kosten door aankoop van server hardware en stroom verbruik gerealiseerd. Bestanden van gebruikers zijn nu overal veilig beschikbaar, mail is overal beschikbaar via webmail, Exchange/Outlook.

Verbeteren beveiliging. Op de werkplekken is een anti-virus oplossing van Kaspersky uitgerold, zodat virussen en andere kwaadaardige software minder kans heeft. Daarbij zijn de mobiele werkplekken van versleuteling voorzien. Hierdoor kan bij diefstal geen data worden gelekt. Middels een VPN kan er veilig met mobiele (Wifi) hotspots worden verbonden. Ook is een verbetering op het gebied van backups doorgevoerd.

Modernisering werkplekken en migratie van Windows 7 naar 10 met Office 365.  Met als doel een mobiele online werkplek ingericht. Kans op verstoringen is hierdoor aanzienlijk afgenomen. Tevens zijn de werkplekken hierdoor weer klaar voor de toekomst.

-Website onderhoud. Cachet Stoffering heeft een WordPress website laten maken. Voor de website https://www.cachet-stoffering.nl/ voert Erc’s All-in IT op afroep onderhoud uit.

Ondersteuning avonden en weekenden. Bij Eric’s All-in IT geloven we dat medewerkers veel IT zaken zelf kunnen door juiste instructies en hulpbronnen. Voor het geval dit niet voldoende is, zijn we tot ’s avonds laat, in het weekend en op feestdagen bereikbaar.

 

Administratiekantoor Vedder

Administratiekantoor Vedder

Eric's All In IT verzorgt systeembeheer voor Administratiekantoor Vedder en heeft een migratie naar Office 365 uitgevoerd

Administratiekantoor-vedder

 

 Over de klant

Administratiekantoor-Vedder is een klein administratiekantoor voor ondernemers en particulieren. Zij verzorgen complete administraties, BTW en IB aangiftes, payroll en geven belastingadvies. Dit allemaal met persoonlijke aandacht voor ieders wens.

De businesscase

Bij Administratiekantoor-Vedder was men op zoek naar een nieuwe IT Beheer partij. De vorige systeembeheerder voldeed niet meer aan de vraag.  Goed IT beheer werd al geruime tijd niet meer uitgevoerd. Met alle gevolgen van dien! De server met actieve databases waarop administraties staan, werd geïnfecteerd met Ransomware. Alle bestanden geblokkeerd door een variant waarvoor nog geen decryptie sleutel beschikbaar is. Nadat Eric’s All-in IT nog het e.e.a. kon herstellen, drong het besef door dat dingen anders moeten. Met het oog op kosten haalbaarheid. Omdat medewerkers ook bij opdrachtgevers op locatie werken, is het belangrijk dat data overal, vanaf ieder apparaat beschikbaar is. Een online werkplek zou ideaal zijn. Omdat er ook in de avonden en weekenden wordt doorgewerkt, is ondersteuning voor in de avond en weekend uren gewenst.

 

De opdracht

Voor Administratiekantoor-Vedder hebben wij bij Eric’s All-in IT de volgende opdrachten uitgevoerd:

Migratie en modernisering van de Windows Small Business Servers 2011 STD(SBS 2011) naar Windows Server 2012 R2 STD in de cloud. Hiermee is een grote besparing op het gebied van stroomverbruik, licenties, hardware, duurdere lijn en beveiliging gerealiseerd.

Migratie mailboxen en gebruikers data van de eigen Mail en file servers naar Office 365 in de cloud. Besparing op kosten aankoop server hardware en stroom verbruik gerealiseerd. Bestanden van gebruikers zijn nu overal veilig beschikbaar, mail is overal beschikbaar via webmail, Exchange/Outlook.

Verbeteren beveiliging. Dit door het 24/7 Bewaken/monitoren van systemen, aangescherpte beveiliging op systemen, patch management, verbeterde back-up strategie en het security aware maken van personeel.

Moderisering/vervanging werkplekken en migratie van Windows 7 naar 10 met Office 2016. Een deel hiervan is als een mobiele online werkplek ingericht. Kans op verstoringen is hierdoor aanzienlijk verminderd. Tevens zijn de werkplekken hierdoor weer klaar voor de toekomst.

Ondersteuning avonden en weekenden. Bij Eric’s All-in IT geloven we dat medewerkers veel IT zaken zelf kunnen door juiste instructies en hulpbronnen. Voor het geval dit niet voldoende is, zijn we tot ’s avonds laat, in het weekend en op feestdagen bereikbaar.

 

Appen met Eric
1
Hi, kan je ergens hulp bij gebruiken?
Stel je vraag gemakkelijk via Whatsapp.
We helpen je graag😁